Tlf. 31 78 77 48 Kontakt@mbse.dk

MB Sport & Event tilbyder lærende, idrætslige og relations dannende  aktiviteter, på skolen, firmaet, eller i institutionen.

 Jeg kalder det mobile aktivitetsparker.

Jeg laver blandet andet rebklatrings aktiviteter i trætoppe, eller ned fra siloer, hvor man udfordres som individ og gruppe. Det er altid aktiviteter, hvor vi er sammen som gruppe, men hvor den enkelte får en oplevelse og en følelse af godt at kunne magte de udfordringer der blev stillet, med hjem – ingen er gået hjem skuffede…

Jeg tilbyder også gerne forløb for skole og børnehaver, som ønsker at sætte fokus på natur og friluftsliv, og hjælpe til der hvor de interne kompetencer ikke er til stede i forhold til læseplaner og undervisningsvejledninger.

Hvis aktiviteterne kræver noget særligt, har jeg et godt netværk, og samarbejde, blandt andet med Kelstrup naturskole – Aabenraa Kommune.

Vi finder i samarbejde og god forberedelse inden arrangementet de helt rigtige aktiviteter for dig og din gruppe.

Hos mig går ingen hjem uden at have fået en oplevelse, og noget at snakke videre om!

 Kontakt mig uforpligtende, med jeres tanker og ønsker – så finder vi den helt rigtige løsning for både jer og jeres gruppe.

Jeg har naturligvis erhvervsforsikring, og tager ikke let på din eller min egen sikkerhed.

Forløb og priseksempel

En gruppe, på 20 elever, 2 lærer, 9 klassetrin, 3 timer.

 

 

I en skov tæt på jer eller på jeres skole hvor træerne er gode nok til klatring,

Giver et “kryds” i idræt undervisningsvejledningen, inden for kompetence feltet friluftsliv. Vi har fokus på samarbejde, og rebaktiviteter.

Eleverne skal to og to, hjælpe hinanden igennem en tovbro, alt fra 2 – 6 meters højde. De skal hjælpe hinanden op og ned af snorene, og guide hinanden, når det bliver svært. Megen aktivitet, megen lidt spildtid.

PRIS: 4000.- eksl. moms, materialer og kørsel i Aabenraa Kommune