Tlf. 31 78 77 48 Kontakt@mbse.dk

MB Sport & Event ApS udvikler , konstruerer og opsætter faste institutions godkendte legepladser og idrætsområder.

Jeg kalder det for faste aktivitetsparker.

 Jeg ønsker at skille mig ud fra mængden af legeplads producerende virksomheder, derfor har jeg ikke et komplet sortiment med priser og billeder.

Jeg udfordre de andre virksomheder på prisen, og de til tider meget standard prægede legepladsmiljøer.

Jeg tager udgangspunkt i hvem du/I er, hvem er jeres målgruppe, hvem er I, og hvad har I egentligt brug for?

I har ikke brug for at købe noget, I ikke har brug for, og jeg ønsker ikke at sælge det, bare fordi jeg kan.

Langt de fleste elementer på legepladsen konstrueres fra bunden af, i eget værksted eller “on site”. Dette er med til at jeg kan kvalitets stemple mine produkter og holde omkostningerne fair for både dig og mig.

 Jeg arbejder ud fra den grundtanke, at jeres miljø skal kunne glæde i mange år, derfor samarbejder jeg kun med leverandører,, der kan overholde vores sikkerhedsmæssige krav i forbindelse med produktion.

Harreby Tømrer står for det meste af vores montage, hvilket sikre os, at vi kan leverer et ensartet udtryk hver gang, samt af kvaliteten er helt i top.

Vi køber desuden vores trampoliner til legepladserne af PE-Redskaber A/S, som også er en meget værdifuld sparringspartner, i vores udvikling af morgendagens legeplads områder.

Mine øvrige materialer købes gennem anerkendte grossister, således jeg har fuld sporbarhed over hvad der monteres hos dig.

Jeg følger dig/jer fra start til slut, og er i det omfang du har brug for det, behjælpelig med både 3D tegninger, aktivitetsbeskrivelser, og ansøgningsarbejdet til en evt. fond.