Tlf. 31 78 77 48 Kontakt@mbse.dk

Vi må aldrig glemme at turde lege!

Husk selv dengang du selv var barn, hvor et gyngestativ og en halv gammel rutsjebane, kunne blive til en sejltur på de 7 have, med en flok pirater i hælene.

Leg er i mine øjne en mangelvare, og den har brug for hjælp – min hjælp.

Jeg ønsker med mit firma, at bygge legeområder op, hvor legen er i centrum. Hvor vi tager udgangspunkt i hvem brugeren af. Jeg føler mig kompetent til at kreere leg, da jeg aldrig selv er holdt op med at lege, og har samlet set mere end 20 års professionel erfaring med idræt og bevægelse.

Læs mere om hvad jeg blandet andet kan tilbyde her…

Michael Beck

Ejer, MB Sport & Event ApS

Vi er optaget på de kommunale indkøbsaftaler for 3 sønderjydske kommuner, Haderslev, Tønder og Aabenraa kommune, hvor vi er med i puljen over offentlige legeplads leverandører.

De fleste af vores kunder befinder sig syd for Kongeåen, hvor vi leverere god rådgivning, og mobil og stationært kvalitets leg.

Tøv ikke med at kontakte mig, det har jo aldrig kostet noget…

 Michael Beck

T. 31 78 77 48

M. Kontakt@mbse.dk

 

Referencer:

“I samarbejde med Michael Beck fra MB Sport & Event ApS fra Gråsten og hjerteforeningen Aabenraa, er aktiviteten træklatring etableret med fokus på at øge børns selvværd og flytte for grænser, hvad de og vi kan”

Hjerteforeningen Aabenraa 2020

“Vi besluttede os for at kontakte MB Sport & Event ApS. Det gjorde vi klogt i. Til trods for at Michael Beck holdt ferie, aftalte vi et møde, hvor vi gennemgik vores planer og idéer. Michael gjorde os bekendt med, hvilke muligheder han havde for at hjælpe os. Vi kunne se, at MB Sport & Event ApS havde et gennemarbejdet koncept, som tog hånd om alle opgaver i forbindelse med etablering af en ny legeplads lige fra idé til færdigt projekt. Der er tænkt både miljø og bæredygtighed ind i projektet samtidig med, at der tages hensyn til børns, unges og voksnes udfoldelsesmuligheder og sikkerhed. Intet er overladt til tilfældigheder”

Eskild Thaysen Kliplev Lokalråd 2020.